SOBRE MÍ

Hola! Sóc David Cubedo, músic i mestre de música en Educació Primària.

Com a músic, forme part de diverses agrupacions musicals. He tocat tant en banda com en formació d’orquestra simfònica. Des de fa 10 anys, forme part de la Junta Directiva de la meua societat musical ocupant el càrrec de Vicepresident. També vaig tindre inquietud de conèixer més a fons el món de les bandes de música en la Comunitat Valenciana formant part de la FSMCV (Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana) com a President Comarcal.

Com a mestre, sóc Graduat en Mestre d’Educació Primària i Mestre d’Educació Musical per la Universitat Jaume I de Castelló, l’UJI. M’agrada crear felicitat a través de la música i la dansa. Formar persones mitjançant l’educació en valors, el treball cooperatiu i les emocions. Tot això i molt més, ho podem treballar amb la música.

Vaig començar a compartir els meus coneixements, experiències i recursos musicals a la xarxa, davant les peticions del meu alumnat, amics i coneguts. Consumisc molta música en directe i gravada. He sigut selector musical durant diversos anys i he descobert moltíssimes melodies que m’acompanyen en el meu dia a dia, així que no està de més poder compartir les meves impressions i descobriments amb persones a les que us puga interessar

El meu objectiu és poder connectar amb persones que comparteixen gustos musicals i s’interessen per l’actualitat musical i l’educació musical. Espere que gaudiu d’aquest espai digital dedicat a la música de la mateixa manera que gaudeixo jo compartint-ho amb vosaltres.

Per a qualsevol dubte, aclariment o suggeriment, no dubteu en posar-vos en contacte a través del següent formulari.

Llarga vida a la música