SOBRE MÍ

¡Hola! Sóc David Cubedo, músic i mestre de música en Educació Primària. Com a músic, forme part de diverses agrupacions musicals. Com a mestre, m’agrada crear felicitat a través de la música. Formar persones mitjançant l’educació en valors i les emocions. Tot això i molt més, ho podem treballar amb la música.

Vaig començar a compartir els meus coneixements, experiències i recursos musicals a la xarxa, davant les peticions del meu alumnat, amics i coneguts. Consumisc molta música en directe i gravada. He sigut selector musical durant diversos anys i he descobert moltíssimes melodies que m’acompanyen en el meu dia a dia, així que no està de més poder compartir les meves impressions i descobriments amb persones a les que us puga interessar 

El meu objectiu és poder connectar amb persones que comparteixen gustos musicals i s’interessen per l’actualitat musical i l’educació musical. Espere que gaudiu d’aquest espai digital dedicat a la música de la mateixa manera que gaudeixo jo compartint-ho amb vosaltres.

Per a qualsevol dubte, aclariment o suggeriment, no dubteu en posar-vos en contacte a través del següent formulari. 

Llarga vida a la música