L’agenda musical per a aquest cap de setmana comença hui divendres 30 se setembre, amb el concert de Pau Alabajos, emmarcat dins de les activitats del Correllengua. Serà a les 20:30h a la Plaça Major de Vila-real.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hQfPJFtsRSQ]
Dissabte dia 1 d’octubre, a l’ermita de la Magdalena de Castelló de la Plana tindrà lloc un concert de música mediterrània. La cita començarà a les 22:30 hores i el grup que oferirà el concert és Xiromita Trad Project, que està format per músics com Miquel Gironès, d’ Obrint Pas.

El diumenge a les 18:00 hores, a la plaça Horts dels Corders de Castelló de la Plana, Dani Miquel estarà actuant en directe, després de cancel·lar la seua actuació la setmana passada al festival Feretes i Cançonetes.

També el diumenge  per la vesprada, a les 19:30 h, es realitzarà un concert simfònic de Jazz únic a Espanya. La sala Iturbi del Palau de la Música de València serà l’escenari on tocaran alguns dels millors músics de jazz de la Comunitat Valenciana. Els diners obtinguts amb les entrades aniran destinats a finançar el programa de beques de teràpia per a famílies sense recursos econòmics de la ONG valenciana “Música para el autismo”.

Jazz Para el Autismo3

 

 Durant tot el cap de setmana a Sant Cugat (Catalunya), es celebrarà Petits Camaleons, un festival de música per a nenes i nens. En ell actuaran grups com Sopa de cabra o Macaco entre molts més. Cal destacar que el festival ha estat nominat al Premios Fest com a millor festival de petit format.