AGENDA MUSICAL DEL CAP DE SETMANA. DEL 4 AL 6 DE NOVEMBRE DE 2016

Divendres 4

img_4493

Adreçat a escolars, el Teatre del Raval de Castelló oferirà un espectacle de Pablo Nahual. Una proposta musical amb la utilització d’instruments antics i folklòrics, que faran veure als xiquets i xiquetes, que l’ésser humà sempre ha tingut la necessitat d’expressar-se artísticament i va crear amb allò que tenia al voltant els primers instruments.

Dissabte 5

Durant les jornades del divendres i dissabte, a l’espai La Rambleta de València, es realitzarà el Deleste Festival. Un festival que des de l’any 2012 aposta per la música en directe a la ciutat de València.

cartel_deleste2016-830x1173

Per l’escenari passaran artistes com Xoel López, Quique González o Maïa Vidal, intèrpret de la cançó “Our place” , que s’inclou en el curtmetratge “Vale” , spot de l’estiu d’una coneguda marca de cervesa l’any passat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Rk_gJ954iSk]

Però dins del festival, cal destacar el Deleste Kids, una jornada dedicada a que grans i menuts compartixquen la música en directe. Serà el dissabte pel matí i , aquest any, l’entrada tindrà un preu de 3€, destinats íntegrament a l’Associació “Síndrome de Microdeleción 5q14.3-MEF2C”, una malaltia de la que sols es coneixen 60 casos al món i que afecta a un xiquet de València.

En aquesta jornada matinal, la música la posaran Dani Miquel i Tardor.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MT4chhV4nWA]

Diumenge 6

Concert de la Banda Municipal de València, a les 11:30h en la Sala Iturbi el Palau de la música de València.