Demà arranca el “I Festival Back to Brass en La Llosa de Ranes”.

 

logo-1

Des del 27 fins al 30 de desembre, els metalls seran els protagonistes a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de La Llosa de Ranes (València), i es que es celebrarà el “I Festival Back to Brass”.

Durant les quatre jornades s’ofertarà formació especialitzada per a instrumentistes de vent metall, classes, masterclass, conferències, exposicions d’instruments, concerts i moltes activitats més per a gaudir d’uns dies de música aprofitant les vacances nadalenques.

foto-26-12-16-10-37-47

foto-26-12-16-10-52-08

 

12 seran els professors que portaran a terme les diferents classes, tots ells amb un bon currículum musical, destacant solistes i Mestres de la Banda Municipal de València, components de Art of Brass o el reconegut trompetista de jazz David Pastor.

Cal dir que les inscripcions per al festival ja estan completes, però tots els dies a les 19:00 h, hi hauran concerts a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa que seran de caràcter gratuït i per a tot el públic que desitge apropar-se.

A continuació detalle l’agenda de concerts, tots ells de una gran qualitat musical.

 

 

 

 


Art of Brass Valencia

27 de Desembre

Art of Brass Valencia


Back to Brass & David Pastor & Felip Santandreu

28 de Desembre

“Homenaje a Thelonious Monk”


Back to Lyrics

29 de Desembre

Back to Brass & Belén Roig & Pascual Andreu – “Back to Lyrics”

 


Alumnes del festival Back to Brass

30 de Desembre

Alumnes del festival Back to Brass

 

El festival està organitzat per Back to Brass junt a la Fundació Sanganxa, l’Ajuntament i la Societat Musical de la Llosa de Ranes. Per a més informació pots visitar la web del festival: www.festivaldevent.com