DolçaiNadal

La Federació de Dolçaina i Tabal de Castelló conjuntament amb els impulsors de l’acte, la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Soroll, celebren hui, 4 de Gener de 2019, a les 20:15 h, el ja tradicional DOLÇAINADAL 2018 al Palau de la Festa. Un concert solidari on la música de dolçaina i percussió posarà una nota de color a aquells que més ens necessiten.

En les darreres edicions, l’Associació Síndrome de Down de Castelló, l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló (AEMC) o l’Associació de Persones amb Autisme de Castelló (APNAC) van rebre el seu caliu. Enguany serà la ‘Asociación de Enfermedades Minoritarias de la Comunidad Valenciana’ (ASEMI) amb seu a Castelló els qui rebran tota l’ajuda recaptada amb aquest concert. En les seues instal·lacions situades al Carrer Major de Castelló, ASEMI ajuda els seus socis a sobrevindre en les tasques més quotidianes per a nosaltres però que per a ells suposen un gran repte constant. Assentar-se, caminar o utilitzar els coberts son alguns dels obstacles que aquests herois enfronten a diari. ASEMI també orienta a les famílies, col·labora i assessora les escoles, i ajuda en l’estudi de les necessitats físiques cognitives i socials de casos individuals.

Al DOLÇAINADAL 2018 intervindran la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, la Colla de Dolçainers i Tabaleters Xaloc, l’Agrupació Musical Xarançaina, la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Soroll, i el reconegut percussionista i director castellonenc, Jaume Felip Guillamón, en un espectacle ple de màgia i música de dolçaina i percussió per ajudar a ASEMI.