Entreteniment musical per a la nit de cap d’any i concert d’any nou

Propostes musicals en streaming i tota la informació del tradicional concert d’any nou.

Sonorama Ribera


El Festival Sonorama Ribera, a partir de les 12:10, realitzarà un streaming a través de la seua web sonorama-aranda.com amb reportatges i música. Els artistes que participaran en aquest especial serán Arde Bogotá, Comandante Twin, Delaporte, Ginebras, Gotelé, El Kanka con Fetén Fetén, La La Love You, Marwán, Sidonie i Varry Brava.

Oro Viejo by Dj NANO


El reconegut Dj Nano també ha preparat un especial Oro Viejo completament online, a partir de les 23:20 hores. Estan preparant un show increïble d’unes característiques que no s’han vist mai. Segons les paraules del propi Dj Nano “No hi ha precedents d’un event així a Espanya”. Seran més de 7  hores de música en directe a través d’una plataforma creada per a l’ocasió. 

Les entrades tenen un preu de 15€ i es poden aconseguir a través del web oroviejobydjnano.com

Ley DJ en streaming en La 3 Club


D’altra banda, una de les sales de referència a València que més mal ho està passant en aquests moments, en un intent de salvar el seu tancament definitiu, ha ideat una nit de cap d’any virtual, amb sessions en streaming. Estic parlant de la reconeguda Sala La 3 de València. Emetrà a partir de les 00:30 hores, un streaming amb les sessions de Ley Dj (pots llegir l’entrevista que li vaig fer al web fent clicl ACÍ), Bullet Boys i Bonetti & Fat Gordon. 

Les entrades es poden aconseguir a un preu de 10€ a través del web la3club.com

Concert d’Any Nou


Imatge: web RTVE

Per últim, cal recordar que demà es celebra el tradicional Concert d’Any Nou a càrrec de la Filharmònica de Viena. 

Serà un concert marcat per les restriccions del COVID-19 i en aquesta edició número 81, per primera vegada en la història d’aquest concert,  no hi haurà públic present en la Sala Daurada de la Musikverein. 

El concert serà dirigit per Riccardo Muti, qui ha dirigit més de 500 vegades a la Filharmònica i en concret, aquest serà el seu sisè concert d’any nou. 

El Ballet Estatal de Viena intervindrà en la segona part del concert, i les coreografies, correran a càrrec de l’espanyol Jose Carlos Martínez, director de la Companyia Nacional de Dansa des de 2011 fins al 2019. Fou el primer espanyol en coreografiar al ballet de Viena el passat any, i per primera vegada en la història d’aquest concert, va agradar tant la seua intervenció, que aquest any també repeteix. 

El concert constarà de 15 obres i com ja és tradició finalitzarà amb la tradicional Marcha Radetzky, això si, sense aplaudiments. 

El concert es podrà seguir a través de La 1, TVE Internacional, Radio Nacional, Radio Clásica, Radio Exterior i RTVE.es

Bona nit de cap d’any i els nostres millors desitjos per al 2021. Molta salut, alegría i música.