“La banda jove des de dins”. Presentem el vídeo de la Banda Jove de la UM La Lira de Vila-real

El passat 24 de juny es va presentar el vídeo “La Banda Jove des de dins” durant el concert que la Banda Jove de la Unió Musical La Lira de Vila-real va realitzar com a cloenda de curs a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán de Vila-real.

 https://www.youtube.com/watch?v=7ENlov8qiYQ

En ell el seu director, Borja Muñoz, explica què és la Banda Jove, com es treballa i quins objectius té i com no podia ser d’altra forma, els components de la jove formació, son les i els encarregats de contar tot allò que envolta a la banda i què significa per a ells.

Si vos han entrat ganes de vore a la Banda Jove en directe, teniu l’última oportunitat d’aquest curs el proper dissabte 8 de juliol a les 20h, al Termet de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real.

Cartell estiu

La màgia de la música

Per a aquesta ocasió, amb la que tanquen la temporada, han preparat un espectacle musical que de segur no deixarà indiferent ningú. Enguany la Banda Jove es proposa trobar la màgia de la música, a través de les bandes sonores més conegudes de Disney i Pixar. El rei lleó, Pocahontas, Hércules, Aladdin o els personatges de Frozen es reuniran en el Termet en un espectacle per a tota la família ple d’humor i sorpreses. En l’espectacle participaran vora 60 músics baix la batuta del seu director titular, Borja Muñoz Abad. Conduirà l’espectacle la jove actriu vila-realenca Noèlia Fajardo Franch.

Amb aquest esdeveniment, la Banda Jove tanca una temporada molt exitosa, on a més de 5 concerts amb diferents programes han participat en altres projectes, com la participació en un cicle de música de cambra o com a banda pilot d’una masterclass de direcció musical. Després d’aquest concert, la seua activitat pararà fins al proper setembre, quan reprendran els assajos per a preparar la següent temporada.