Piromusical de la #NitALaMar. Torna’l a veure!

0714-Hastag-NitALaMar

El passat dissabte es va celebrar al Marítim de València la Nit a la mar, una nit que forma part de la Gran Fira de València que s’està portant a terme durant tot el mes de juliol.  La música va ser la protagonista d’aquesta jornada, però també la pirotècnia.

Per la vesprada es van realitzar passacarrers amb la Xaranga Mecànica. També van haver actuacions de 30 minuts de durada per a tots els públics. Tórtel, Ramonets o The Dance Crashers van ser els encarregats de crear un ambient festiu que va precedir a les actuacions dels valencians La Habitación Roja i Auxili.

FullSizeRender (17)
La Habitación Roja | Foto: Pablo Cano

A les 00:00 h, es va disparar un castell piromusical de 19 minuts de durada i que al Facebook de La Caixeta Musical et vam compartir en directe. Durant aquestos 19 minuts de l’espectacle anomenat “Ona de llum mediterrània”, van sonar moltes cançons d’artistes valencians, com ara Obrint Pas o Nino Bravo entre molts altres.

Ací et deixem l’espectacle piromusical complet per si no vas poder veure’l en directe el passat dissabte. És un exemple del que pot passar quan es junta la música amb la pirotècnia. Un gran espectacle!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZXTmb-IMG-w&w=560&h=315]