Eurovisió Kiev 2017. Celebrem la diversitat!

eurovision-2017

El Centre d’Exposicions de Kiev (Ucraïna) acollirà aquest dissabte, dia 13, l’edició número 62 del Festival d’Eurovisió. El recinte té capacitat per a 11.000 espectadors i per ell passaran les actuacions dels 42 països que participen aquest any en el concurs musical televisiu.

escenari
Escenari on es realitzaran les actuacions.

Eurovisió consta de 2 semifinals ( 9 i 11 de maig) i de la final (dissabte 13). Aquest any, Manel Navarro serà qui represente a Espanya en el festival amb la cançó “Do it for your lover”.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Gb2eaC0yiwU]

El festival es retransmetrà en els 42 països participants i també en Kazajistán, Nova Zelanda, Xina i Estats Units. En Espanya, les semifinals les retransmet La 2 de Rtve a les 21:00 h, i la final serà retransmesa per La 1 de Rtve. Es calcula que més de 200 milions d’espectadors seguiran en directe la final. Els comentaristes en Espanya seran José María Íñigo i Julia Varela.

A continuació vos deixe una llista de reproducció de Youtube, amb totes les cançons que participen en el festival per a que les pugueu escoltar. Ja teniu la vostra preferida? Qui penseu que guanyarà Eurovisió 2017?
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=videoseries?list=PLmWYEDTNOGUL3Q6L4o5jwyPSjWHbRfrAq]