Més de 20.000 músics intentaran aconseguir 14 World Record Guinness demà a Mestalla. #GuinnessFSMCV

fb-social.jpg

Amb motiu del 50 aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), demà, 26 de maig, es realitzarà una gran festa de la música al camp de futbol de Mestalla (València), on s’intentarà aconseguir 14 Guinness World Records. Està previst que participen al voltant de 20.000 músics.La jornada començarà a les 19:00 h, als carrers i avingudes de València, on s’intentarà aconseguir el rècord de “Major desfilada de bandes de música de la història”. Aquesta desfilada, que finalitzarà a les portes del Mestalla, comptarà amb més de 300 bandes i 14.000 músics.

MAPA2

Una vegada dins del camp de futbol, començarà la nit amb l’actuació del grup de música en valencià “VaDeBo”, a les 21:00h. Serà mitja hora després, quan les bandes Municipals d’Alacant, Castelló i València desfilaran per la gespa de Mestalla oferint el seu repertori habitual.

Finalitzades aquestes actuacions, serà el torn d’aconseguir rècords. Concretament es volen aconseguir aquests:

– Major ensemble de fagots
– Major ensemble de saxofons
– Major ensemble d’oboès
– Major ensemble de flautes
– Major ensemble de trompes
– Major ensemble de trompetes
– Major ensemble de trombons
– Major ensemble de fliscorns
– Major ensemble de tubes
– Major ensemble de bombardins
– Major ensemble de clarinets

També s’intentarà aconseguir el rècord de “Major ensemble de percussió corporal”, amb els 20.000 assistents percutint el seu cos a la vegada, en l’estrena de l’obra escrita per a l’ocasió: Som cos, som foc, som so.

Per a finalitzar l’intent de batre rècords, seran els 20.000 músics assistents, qui junt amb la Jove Banda Simfònica de la FSMCV i 7 directors, interpretaran “Interludios sobre un latido” i “Oval”, per batre el rècord de “Banda de música més gran del món”.

La festa de la música, sota el lema de “Vine a donar la nota”, continuarà fins passada la mitja nit amb l’actuació de Sole Giménez i amb l’espectacle de Xarxa Teatre creat per a l’ocasió “Les Fades de la Música”.

Si vols assistir a vore l’acte, hi ha entrades a la venda, des de 6€ i fins a 10€. Les pots aconseguir al següent enllaç: https://proticketing.com/fsmcv_tickets/es_ES/entradas/evento/12040/session/638638/select

També cal recordar, que À Punt Media, retransmetrà l’acte en directe, des de les 21:30 h, a través de la televisió i per streaming en la seua pàgina web.

a-punt-media-logo.jpg

El hashtag utilitzat durant tota la jornada serà #GuinnessFSMCV