Escolta “The Wire”, el nou tema de Nadia Sheikh

nadia sheikh the wire.png
Nadia Sheikh  als estudis Rockaway Studios

The wire és la nova cançó de Nadia Sheikh. Una cançó diferent al que ens té acostumats, gravada en directe i amb la que sols la veurem a ella amb el piano. És una cançó que va escriure Nadia dies després d’actuar al Fib 2018.

Parla d’una realitat que a voltes no es veu a ulls de la gent com és el deixar-ho  tot per a poder fer realitat una il·lusió i treballar per la teua passió. En el seu cas, Nadia va deixar a la familia, amics, el país… per a mudar-se a Londres i poder allí estudiar música i fer-se un lloc en la industria musical. Tasca complicada però que amb esforç i treball diari es pot aconseguir i la prova és aquest nou tema “The Wire”.

Com ens diu diu la mateixa Nadia Sheikh “tot i que el camí és molt dur i molt llarg, hi ha alguna cosa que et fa seguir lluitant i intentant”. Crec que és una lletra amb la qual podeu identificar-vos moltes persones així que la compartisc per a que la conegueu i la pugueu compartir amb més gent també.

Com sabeu, fa un temps vaig realitzar una entrevista a Nadia Sheikh al blog. La podeu tornar a llegir ací: Nadia Sheikh a l’entrevista d’octubre

I si voleu seguir i estar informats i informades de totes les novetats musicals de Nadia Sheikh tan sols heu de seguir-la a les seues xarxes socials i pàgina web.

www.nadiasheikh.com

www.instagram.com/nadiasheikhmusic

www.facebook.com/nadiasheikhmusic