Què he de portar a un festival? Guia amb tot el que no pots oblidar-te

L’estiu és temps de festivals de música, sense anar més lluny, aquesta setmana comença a Borriana un dels festivals més grans d’Espanya, l’Arenal Sound. Si has anat alguna volta ja saps el que cal portar i el que pots necessitar, ja siga per al càmping com per al recinte de concerts, però si és la primera vegada que assisteixes a un, potser et preguntes què has de portar. Per això he elaborat aquesta guia amb la qual podràs saber algunes de les coses necessàries a l’hora d’assistir a un festival.

El més important per a poder entrar al festival, obviament és l’entrada. Informa’t si el festival al que vas permet que la portes al mòvil o pel contrari sols l’accepta en format físic. No cal que l’imprimisques a color, el que importa és que el codi de barres i QR estiga bé. També fixa’t que hi ha festivals, com l’Arenal Sound, on l’entrada és nominativa, es a dir, si no coincidix amb el teu nom, no podràs entrar. Si t’has equivocat a l’hora de posar-lo o algún amic o amiga t’ha donat la seua entrada, no has de preocupar-te, pots canviar el nom a través d’internet.

Recorda portar el DNI, te’l demanaran a l’hora de canviar la teua entrada. Si eres menor d’edat, també necessitaràs alguna autorització o que t’acompanye algún adult.

Un altre punt important és portar roba còmoda. Estaràs moltes hores de peu o assegut a l’asfalt o gespa artificial dels festivals. Sobretot, porta un calcer que no et moleste.

Actualment, tot el món utilitza el telèfon per a fer fotos al festival, ja siga per a tenir un record o per a compartir-les a les xarxes socials. També s’utilitza el telèfon per a comunicar-te amb els amics i amigues que tens al festival o fins i tot per a pagar el menjar o la beguda. Per tant, tot i que hi ha servei de recàrrega de telèfon, és una bona opció que portes una bateria externa si vas a estar al càmping.

En quant als diners, no portes molt d’efectiu a la cartera. Els festivals permeten pagar amb targeta de crèdit o fins i tot amb el telèfon. Així que no cal portar molts diners en efectiu. A més, els festivals funcionen amb la seua pròpia moneda, els tokens, que hauràs de canviar als llocs indicats.

Altres aspectes a tenir en compte són la protecció solar, ja que no sol haver molta ombra al recinte de concerts. Hidratar-te bé durant tot el dia i la nit i el més important, PASSAU BÉ, RESPECTA A TOTES LES PERSONES, totes han anat a passar-ho bé igual que tu, I PORTA SEMPRE UN BON SOMRIURE!

A la tornada del festival ja ens contareu com vos ha anat!

A l’instagram de @lacaixetamusical et pregunte també quines coses portes a un festival i que no estan a la guia. Així que si encara no ens segueixes a instagram, fes-ho i participa!