Spotify ara ens permet personalitzar la música per als nostres entrenaments esportius amb una nova funció.

Amb aquesta nova opció, “Soundtrack your workout”, podem configurar una llista amb totes les nostres preferències.

És cert que Spotify és una de les Apps que més utilitze, ja que ofereix moltíssima música i moltes llistes ja creades per a tot tipus de moments i situacions. També disposa d’un algoritme molt bo que ha anat perfeccionant durant els anys i amb el qual et crea setmanalment 2 llistes de reproducció automàtiques amb descobriments musicals adaptats als nostres gustos. 

Però ara, amb aquesta funció va un pas més enllà, ja que es pot elegir la durada de l’activitat física, el tipus d’activitat que es va a realitzar, els gustos musicals i fins i tot amb la companyia que tindràs mentre practiques l’activitat física. Podràs elegir des de 15 minuts per a sessions curtes fins a 2 hores si realitzes entrenaments més llargs. Podrà incloure música i podcasts i hauràs de seleccionar quina és la teua actitud front a l’esport eixe dia (llest per a començar, zen o si necessites motivació),  per a que l’aap t’ajude a aconseguir la teua meta. 

De moment, aquesta funció de recomanar música per a l’esport està activa als Estats Units, però es pot accedir des de diverses parts del món sempre que es tinga un compte Premium d’Spotify. 

COM CREE AQUESTA LLISTA?


  • -Iniciar sessió amb el teu compte s’Spotify
  • -Fer click a “Let’s get moving”
  • -Contesta les preguntes de l’enquesta de personalització.
  • -Per a finalitzar hauràs de donar-li un nom a la playlist. Aquesta es guardarà en la teua biblioteca d’Spotify. 

Si t’ha paregut útil l’article, recorda compartir per a que més gent es puga assabentar i seguir-nos a les nostres xarxes socials