Rhythm Calculator, la millor App per a ajudar-te amb els ritmes

Amb aquesta App, no tindràs problema amb cap ritme per complicat que siga. 

Una de les dificultats que ens presenta la música a tots els nivells, moltes vegades son els ritmes. Hi ha alguns que son molt fàcils de desxifrar, però altres, per la seua escriptura o la complexitat de compàs, lligadures o puntets que contenen, els fan que siguen pràcticament impossibles de llegir i interpretar. 

Per a que no siga un problema la lectura de cap ritme, et presente Rhythm Calculator.

La seua aparença és molt pareguda a la calculadora que porta instal·lada per defecte el mòbil. Però en aquest cas, en vegada de sumar i restar nombres, s’escriuen figures rítmiques i l’aplicació les reprodueix. Així, qualsevol ritme, per difícil que semble, serà molt senzill d’interpretar. 

El seu funcionament és molt senzill. Has d’indicar el compàs, escriure les figures i ritmes que et semblen complicats de llegir i polsar el botó “=” per a reproduir el ritme. 

L’aplicació conté un metrònom per a poder ajustar el tempo. Admet compassos simples i compostos, articulacions, puntets i altres detalls per a que pugues escriure i escoltar amb facilitat qualsevol ritme. 

Vos deixe un vídeo on podeu veure en funcionament l’aplicació. Tot i que els comentaris de l’App diuen que no funciona actualment, jo la tinc instal·lada al telèfon i funciona perfectament. De tota manera, com sabeu,  La Caixeta Musical és un blog sense ànim de lucre i en aquest apartat recomane Apps que personalment m’agraden i pense que us poden ser d’utilitat. No ens fem càrrec de les conseqüències que puguen sorgir amb la instal·lació de l’App. 

Rhythm Calculator és una aplicació dissenyada per a iPhone i disponible també per a l’iPad. Sols està disponible per a dispositius amb iOS. Té un preu de 3,49€ a l’App Store. 

*La Caixeta Musical no rep cap tipus de patrocini o compensació econòmica de qualsevol informació ací publicada. Tan sols és un espai digital de difusió musical.