Incredibox

Una app on podràs dirigir un cor de beatbox

Personatges d’Incredibox

Incredibox és una app disponible per a iOs, Android, Windows i plataforma web que permet que et poses en la pell d’un director/a d’orquestra i també et fa sentir com si estigueres mesclant en un estudi de gravació. 

Jo porte diversos anys utilitzant-la amb el meu alumnat i sempre causa una molt bona acceptació. 

El funcionament és molt fàcil. Hi ha un grup de personatges animats que realitzen beat-box i arrastrant cada icona sobre cada personatge es va creant música. 

Una vegada creada la composició, pots guardar-la en format mp3 i compartir-la amb les persones que vulgues i, si la teua composició rep suficients vots, entraràs en el Top 50 d’Incredibox. 

És una aplicació genial per a deixar anar la teua imaginació i creativitat. També serveix per treballar la veu, el ritme i la creació de patrons o loops. 

Aquesta app va ser creada l’any 2009 i des d’eixe moment ha registrat més de 50 milions de cançons. 

Amb una valoració de 4,9 sobre 5 en l’App Store d’Apple, és molt recomanable. Té un preu de 4,49€, però en la seua versió web, ofereix un mode de prova gratuïta que serveix per a passar una bona estona també.

Pots accedir a la versió web fent click ací

*La Caixeta Musical no rep cap tipus de patrocini o compensació econòmica de qualsevol informació ací publicada. Tan sols és un espai digital de difusió musical.