Music Dice

Aquesta App musical consta de daus en 3D

Visualització de l’App en la pantalla de l’smartphone

Encete hui aquest apartat de l’espai digital amb una aplicació que segur que vos és d’utilitat a les persones que com jo, us dediqueu al món de la música i l’ensenyança musical. Espere que gaudiu d’aquest apartat que hui comença i que anirà omplint-se de moltíssimes apps musicals per a diferents plataformes. Recorda compartir per a que més gent es puga assabentar. 

Music Dice 


Aquesta aplicació, consta de daus en 3D per a seleccionar de manera aleatòria diferents paràmetres musicals. Té una aparença molt simple i és molt fàcil d’utilitzar però pot ser de gran utilitat. 

Podrien ser d’utilitat en exercicis semblants al joc del “memory” per tal de poder identificar diferents claus, notes, compassos, armadures, tonalitats, alteracions o figures. En el menú de l’aplicació et deixa seleccionar aquells paràmetres que vols que el dau mostre. Hi ha fins i tot la possibilitat de seleccionar opcions estranyes o potencialment errònies. 

L’aplicació està disponible per a iOS. Funcionant en l’iPhone, iPad o fins i tot l’iPod. 

Ací et deixe un vídeo de mostra. 

*La Caixeta Musical no reb cap tipus de patrocini o compensació econòmica de qualsevol informació ací publicada. Tan sols és un espai digital de difusió musical.