16 cançons per la Pau

Diferents cançons que tracten sobre la Pau i preguen pel bon funcionament del món. U2, The Balck Eyed Peas, Extremoduro, Txarango o The Cranberries en són alguns exemples.

Macaco actuant al concert “Volem acollir”

Com cada 30 de gener, celebrem als centres educatius el Dia escolar de la No Violència i la Pau. La música, és sempre una font per a crear consciència i són molts els i les artistes que han apostat per realitzar cançons que tracten sobre la Pau en el món. 

En aquest article et propose 16 cançons que tracten d’una manera o una altra la Pau en el món. A través dels conflictes que tenim en el nostre planeta o simplement amb lletres de superació i força, aquestes cançons tracten d’abordar un tema d’especial rellevància. 

La Pau és necessària per al correcte funcionament del nostre planeta, de les relacions entre persones i de la vida en general. Però, tot i que molta gent no se n’adona, tenim situacions on no hi ha pau al voltant nostre cada dia. Les guerres, el racisme, la violència als carrers i cases, l’homofòbia, la manipulació o la corrupció són termes i situacions  que ens hem acostumat a escoltar als mitjans de comunicació a diari però,  que hem de posar fi. Entre totes i tots hem de construir un mon millor i començant per les coses més petites i senzilles, estarem contribuint a aconseguir-ho.  

A continuació, trobaràs 16 cançons per a gaudir de la música, per escoltar i entendre allò que ens volen transmetre els artistes. Si eres docent, et poden servir per abordar la Pau en el món a diferents nivells, ja que hi ha cançons de tots els estils i per a diferents edats. 

Feliç Dia de la Pau! 

Txarango – Resiste y grita

OBRINT PAS – Benvingut al paradís

Macaco – Moving

The Black Eyed Peas – Where Is The Love?

Hombres G – Por Que No Ser Amigos

Michael Jackson – Heal The World

The Cranberries – Zombie

USA for Africa – We are the world

Manel – La cançó del soldadet

EXTREMODURO – OTRA INÚTIL CANCIÓN PARA LA PAZ

Gisela – Paz y amor

Vázquez Sounds – Gracias a Ti

U2 – Pride (In The Name Of Love)

John Lennon – Imagine

Juanes – ¿Qué pasa?

PeTaCa – Mirall de Pau