DOSSIER D’ACTIVITATS MUSICALS ADAPTADES A LA NOVA NORMALITAT

Aquest dossier, que hem creat més de 190 professors i professores, consta de 240 pàgines.

Aquest és un curs diferent i potser més complicat degut a les mesures i protocols sanitaris que s’han de dur a terme en tots els espais i en concret, als centres educatius. En molts casos, l’aula de música, la biblioteca o fins i tot el gimnàs s’han convertit en aula de tutoria, degut a que són espais més grans i que poden acollir classes amb major distància de seguretat entre l’alumnat.

Tots aquests aspectes, poden fer més complicada la tasca docent dels i les professores de música. Per això, vam decidir unir-nos més de 190 professors i professores de música i crear un dossier d’ACTIVITATS MUSICALS ADAPTADES A LA NOVA NORMALITAT

Aquest dossier, que ha estat de manera exclusiva en Instagram uns dies (si encara no ens segueixes a Instagram, fés click ACÍ), consta de 240 pàgines amb un total de 196 activitats en català, valencià, castellà, gallec, eusquera i anglès. 

És un material molt complet i que de segur et serveix per a facilitar i millorar la vostra tasca docent. És completament gratuït i el pots descarregar fent click en la següent imatge. Però recorda, compartir és viure i en aquest cas, pots ajudar a més companys i companyes en la seua tasca. Pots ajudar a que aplegue a més gent mencionant a alguna persona que penses que li pot interessar als comentaris i compartint el post. 

Recorda que a la nostra secció de RECURSOS pots trobar molts materials musicals per a la tasca docent i al nostre CANAL DE YOUTUBE també hi ha percussió corporal, ritmogrames i partitures que et poden ajudar en aquest curs que comença.

Espere que el gaudiu! Bon inici de curs!