VI Cantata Escolar de Vila-real, “Les emocions”

El Seminari de Mestres de Música de Vila-real, organitzem per 6a edició la cantata el proper dimecres 8 de maig a les 11:45 hores.

El proper dimecres 8 de maig de 2024 a les 11:45 hores es celebrarà a l’escalinata de l’Ermitori de la Verge de Gràcia de Vila-real, la sisena edició de la Cantata Escolar de Vila-real, anomenada “Les emocions”. 

Aquesta sisena edició congregarà a vora 400 alumnes de 5è de Primària, acompanyats musicalment per la Banda Jove de la Unió Musical La Lira de Vila-real.

Aquest projecte és una iniciativa del Seminari de Mestres de Música de Vila-real juntament amb la Unió Musical La Lira. La música i lletra de les cançons que formen la cantata d’aquest any, han estat composades per la mestra de música de Vila-real, Susanna Marín. La instrumentació ha estat realitzada pel reconegut compositor local, Rafael Beltrán.

La jornada per a l’alumnat estarà formada per un matí de convivència, esmorzar de germanor i un assaig previ a la cantata amb la música en directe. 

Les escoles participants en aquesta edició son: Bisbe Pont, Botànic Calduch, Cervantes, Concepción Arenal, Carlos Sarthou, Pascual Nácher, Angelina Abad, La Panderola i Pius XII de Vila-real, així com alumnat de l’IES Francesc Tàrrega.

És una proposta molt interessant tant per a l’alumnat com per al públic que ho pugueu gaudir.