AGENDA MUSICAL DEL CAP DE SETMANA. DEL 20 AL 22 DE GENER DE 2017

Cap de setmana de pluja i nevades, però dins dels teatres i auditoris ni plou ni neva, així que ací et porte l’agenda musical per als propers dies.

DIVENDRES 20

A les 19:30 h, en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, “Disney in concert: Pirates del Carib”. Projecció de la pel·lícula amb la banda sonora original interpretada en directe per l’Orquestra de València i el Cor Consonart. Ací vos dixe un vídeo dels assajos d’aquesta mateixa setmana. Click per a veu-re’l. 

Entrades: 23/30€

DISSABTE 21

A les 10:00 h, al Saló d’actes de la Caixa Rural de Vila-real, “La música clàssica a través del temps”. Un concert didàctic a càrrec d’un trio d’oboès que interpretarà obres de Mozart, Beethoven i Prokofiev.


A les 19:30 h, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la direcció de Diego Matheuz.

DIUMENGE 22

A les 10:30 h, al Palau de les Arts Reina Sofia de València, “Detectius en l’òpera”. Un recorregut pels diversos espais del Palau. La visita s’acompanya amb una guia didàctica de les parts d’un teatre d’òpera.

Entrades ja a la venda.


A les 12:00 h, en l’espai La Rambleta de València, “Rock and kids band”. Una proposta educativa i cultural per a tota la família. El show és un concert de rock’n’roll presentat per una mestra de cerimònies molt especial, que amb l’ajuda dels músics, realitza un viatge per la història del rock. No faltaran cançons de Queen, els Rolling Stones o Amy Winehouse.

Entrades: 10€. Els menors de 3 anys no han de pagar entrada.