Calendari d’Advent Musical 2020

24 cançons amb temàtica nadalenca per a descobrir cada dia del mes de desembre.

Calendari d'Advent Musical 2020
Calendari d’Advent Musical 2020

Les festes de Nadal s’apropen i com cada any et porte al web el Calendari d’Advent Musical per ambientar de música aquests dies tant especials. 

El calendari està format per 24 cançons, des de l’1 de desembre i fins el 24, la nit de Nadal. El funcionament és molt fàcil, ja que tan sols has de fer click en la casella del dia que és i s’obrirà la cançó. Això si, podràs obrir totes les cançons dels dies que ja han passat però no pots avançar-te a les que falten. Cada casella s’obri a les 00:00 hores del dia corresponent.

És un calendari per a totes les edats, per a posar música al teu trajecte fins al treball, l’institut o la universitat, per a utilitzar a les aules de les escoles per fer més especials els dies de desembre o per a gaudir en família a les vostres cases. 

Espere que siga del vostre gust. He fet una selecció variada, amb cançons en diversos idiomes, i estils. Hi ha des de jazz, swing, clàssic o  líric fins a pop o rock. 

Recorda compartir-ho a les xarxes socials  per a que més persones el puguen conèixer i gaudir de la música aquest Nadal. 

Click al calendari per accedir