“PAUSE: el año en el que se paró la música”, l’interessant documental de Joe Pérez-Orive sobre l’aturada obligatòria de la música durant la pandèmia.

Coque Malla, Slipknot, Raphael o Biffy Clyro seran alguns dels artistes que ens acompanyaran en aquest viatge que podrem veure des de les nostres cases.

Joe Pérez-Orive | Captura de la portada del documental.

PAUSE: El año en el que se paró la música, és un viatge al centre de l’atac més violent que ha patit la música i els que viuen d’ella a causa del virus Covid-19. En aquest documental format per quatre episodis, Joe Pérez-Orive reflexiona sobre l’aturada obligada de la indústria en temps de pandèmia i indaga en els orígens de diferents gèneres musicals com el corrido, el trap i el reggae.

Tal com explica Joe Pérez-Orive en el seu compte d’Instagram “Aquest documental m’ha trencat i restaurat. M’ha afeblit i fet més fort. Passe el que passe i acabe com acabe aquesta història, em quede amb què algun dia els meus nets sabran que vaig lluitar per la música. Quan la vida fa mal, la música és un salvavides.”

Portada del documental “Pause: el año en el que se paró la música”.

Coque Malla, Omar Montes y Pepe Colubi són els companys de viatge de Joe. Artistes com Raphael, Idles, Slipknot, Mikel Erentxun, Alice Cooper, Alaska, Biffy Clyro, Interpol, Black Pumas, Deftones, Manic Street Preachers o Rozalén participen també en els seus testimoniatges.

Joe Pérez-Orive és un dels rostres de les indústria musical més reconeguts pel gran públic. És director de Màrqueting de Live Nation, ja va tindre el seu propi programa anomenat Jon & Joe on parlava de música i viatges i, pot ser que la seua etapa més reconeguda pel públic en general siga el seu pas com a jurat en Operación Triunfo. 

L’estrena és el proper diumenge 8 de novembre a les 22.00 h en #0 (dial 7) i disponible en el servei sota demanda de Movistar+.