Entreteniment musical gratuït durant la quarantena del COVID-19

Concert d’Alejandro Sanz, entrevistes, festivals, òpera, dansa i espectacles infantils.

Captura de #LaGiraSeQuedaEnCasa d’Alejandro Sanz

Són moltes les propostes musicals que ens estan oferint per gaudir des de casa durant la quarantena que estem realitzant degut al COVID-19Per això, com des de La Caixeta Musical vull que no et perdes res, he preparat aquest recull de concerts i propostes musicals per a que et siga més lleuger aquest confinament. #JoEmQuedeACasa

Si tens alguna proposta interessant, pots fer-la arribar a través del formulari de contacte del web. 

#YoMeQuedoEnCasa Festival

La setmana passada ja el van fer i, degut a l’èxit, aquest cap de setmana han ampliat dies. Durant  divendres, dissabte i diumenge, hi ha concerts gratuïts a través de directes d’Instagram. Hi ha uns horaris diaris com en qualsevol festival, i a l’hora indicada, cada artista realitza el concert en directe des del seu canal d’Instagram. 

Cartell del festival

https://www.yomequedoencasafestival.com

Alejandro Sanz – La Gira se queda en casa

Amb aquest concert al saló de sa casa, Alejandro Sanz va realitzar un concert especial amb Juanes per a fer arribar la seua música a totes les persones que estem a casa realitzant la quarantena. 

Yo me quedo en casa con Los 40

Cada dia, els locutors de la ràdio Los 40, realitzen entrevistes a través dels directes d’Instagram amb diversos artistes que ocupen alguna posició en la llista de Los 40. 

A través del hashtag #YoMeQuedoEnCasaConLOS40 , es poden deixar les preguntes que el locutor realitzarà als artistes. 

Òpera gratuïta

A través de la plataforma europea OperaVision es poden veure òperes, reportatges i articles relacionats amb el món de la lírica de manera gratuïta. 

https://operavision.eu/en/library/óperas

Metropolitan Opera ofereix òpera gratuïta

Cada nit, a les 19:30h , hora local, s’ofereix de manera gratuïta una òpera. Es retransmeten en directe i queden visibles les 20 hores següents a l’emissió. 

https://www.metopera.org

Teatro Real de Madrid i El Lliceu de Barcelona

S’han unit per oferir algunes de les seues òperes en una plataforma que serà gratuïta durant el tancament dels teatres degut al COVID-19. 

També inclou espectacles de dansa y espectacles per a públic infantil. 

La plataforma per accedir és My Opera Player i el codi per veure-ho de forma gratuïta és OperaEnCasa

https://www.myoperaplayer.com

Filharmònica de Berlín

Permet l’accés gratuït a la seua plataforma digital https://digitalconcerthall.com fins al 31 de març. La clau per a registrar-se de manera gratuïta és BERLINPHIL