#YoMeQuedoEnCasa Festival

L’antídot musical per als dies de quarantena. Un festival celebrat íntegrament per Instagram.

Hem de ser responsables durant aquests dies i seguir les recomanacions del Ministeri de Sanitat front a la quarantena per  combatre el COVID-19.

Estar en casa pot semblar avorrit, però en moments en els que hem de demostrar la responsabilitat com a ciutadans i ciutadanes d’aquest món en el qual vivim, hi han alternatives per a fer-nos més agradable aquesta situació.

“Yo me quedo en casa Festival” és un festival que es realitzarà íntegrament de manera digital, a través de la xarxa social instagram.

Comença hui mateix i seguirà fins diumenge 15 de març. Durant aquests 3 dies de festival, més de 40 artistes passaran per l’escenari virtual d’instagram oferint 30 minuts de concert per a gaudi de tots els espectadors i espectadores. 

Molts músics estan sofrint la crisi global en la seua pròpia pell i han volgut aprofitar la situació per a, de forma altruista, oferir la seua música com un antídot contra l’avorriment. 

Pel festival passaran Rozalén, Andrés Suárez, David Otero, Sofia Ellar, Dani Fernández, Marta Soto, Alfred García, Funambulista, Marwan o Carlos Sadness.

A continuació adjunte els dies i horaris de cada actuació. El funcionament és molt senzill. Cada actuació es podrà veure a l’hora indicada a l’instagram oficial de cada artista i la durada serà de 30 minuts.