Demà es podrà seguir el Feslloc en directe a través del web i la ràdio d’À Punt Mèdia.

Aquest any, el Feslloc, després de 13 anys, no ha suspès la seua edició i l’ha adaptada als temps que corren. Així dons, ahir i hui està celebrant els concerts de Andreu Valor, Xiomara Abello, Pau Alabajos i GEM a l’Auditori de Benlloc per a persones empadronades a la població.

Demà dissabte, serà el dia gran amb més hores de música, aforament reduït i totes les mesures de seguretat que calen. “Mantenim així la gran majoria de les actuacions que havíem anunciat abans de la pandèmia, i assegurem als músics i a l’estructura tècnica que necessiten els sous dignes acordats abans de la crisi i d’haver de reduir al mínim el format del festival”.
Per l’escenari passaran: Cactus, Smoking Souls, La Fúmiga, Tessa, Jazzwoman i Tardor.
Tota la jornada de demà, es podrà seguir en directe a través de la ràdio i web d’À Punt.

Cal recordar que el festival ha mantingut la venda d’entrades per a ser solidaris amb la cultura i destinar tots els diners que es recapten a la contractació de grups de música en valencià en dates diferents a les dels festivals.
No et perdes cap festival ni concert accedint a la nostra AGENDA
Sobre el festival
El Feslloc és un festival de música que va nàixer l’any 2007 a la localitat de Benlloc (la Plana Alta), i que està organitzat per l’Associació Feslloc, de la qual formen part l’Ajuntament de Benlloc i l’entitat cívica Escola Valenciana.
L’objectiu principal del Feslloc és la promoció de les propostes musicals fetes per solistes i grups que empren el valencià en les seues composicions musicals.
El Feslloc és un festival sense finalitat lucrativa que s’autofinança de la venda d’entrades i dels ingressos obtinguts per altres conceptes: tiquets de beguda i de menjar, sobretot. A més, en les últimes edicions, el festival ha rebut algunes subvencions de diferents administracions publiques en concepte de promoció del valencià i de foment turístic del municipi.
El Feslloc, per consegüent, no és tan sols un festival musical: és, també, un punt de trobada de joves (i no tan joves) que arriben, sobretot, d’arreu de les comarques valencianes per conviure i compartir emocions i vivències des del respecte, el civisme i l’estima a les nostres músiques i a la nostra llengua.