BILBAO BBK LIVE UDA: NI UN ESTIU SENSE SENTIR KOBETAMENDI

El festival oferirà una edició especial online amb sis concerts en directe exclusius i una selecció inèdita d’actuacions històriques

Sis de les bandes del cartell pujaran a Kobetamendi per a oferir concerts dissenyats per a l’ocasió, que es podran seguir en streaming

Fa poques setmanes es va confirmar l’ajornament del cartell de Bilbao BBK Live 2020 fins a l’any pròxim a causa de les recents circumstàncies d’emergència sanitària. Hui, amb l’estiu recentment estrenat i la crisi començant a diluir-se, resulta més difícil resignar-se a deixar passar un any sense pujar a Kobetamendi, és per això que el festival ha anunciat aquesta edició especial per a reproduir l’experiència a la muntanya. Bilbao BBK Live UDA (estiu en basc) està pensat a partir d’una idea: “si no podeu pujar a Kobetamendi, portarem la muntanya a les vostres cases”.

En les mateixes dates en les quals hauria de celebrar-se el festival, 9, 10 i 11 de juliol, el festival obrirà els escenaris en Kobetas per a rebre a sis de les bandes del cartell, els noms de les  quals  revelaran pròximament. Tots ells amb shows especialment dissenyats per a aquesta ocasió i registrats en plena naturalesa que ens faran sentir quasi com si estiguérem en Basoa escoltant una sessió al capvespre, caminant al costat de vaques i cavalls en la pujada a la muntanya Arraiz, o començant el dia amb les vistes de la ciutat i els suggeridors sons de Lasai. Si cada any el recinte del festival rep desenes de milers de visitants des de tots els racons del món, en aquesta ocasió l’aforament de Bilbao BBK Live serà il·limitat, igual que els llocs des d’on podrà gaudir-se.

Un total de 12 hores de música al llarg de tres nits en les quals, a més de les actuacions en directe, es podrà gaudir d’actuacions històriques i fins hui inèdites que han tingut lloc en els catorze anys de vida del festival. L’emissió es podrà seguir el dijous 8, divendres 9 i dissabte 10 de juliol, a partir de les 21h, en www.bilbaobbklive.com i en el canal de YouTube del festival. Tot això serà possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Bilbao, Fundación BBK, San Miguel, Beefater, Firestone i Red Bull.

Paral·lelament a aquesta retransmissió, es posaran a la venda les entrades per a l’edició 2021 de Bilbao BBK Live, que té ja confirmats a The Killers, Pet Shop Boys, Bad Bunny, Bicep Live, Bomba Estéreo, Caribou, FKA twigs, Fontains D. C., Meute, Supergrass, El Columpio Asesino i León Benavente i per a la qual pròximament s’anunciaran nous noms.