Aquest cap de setmana tornem a gaudir dels festivals amb l’EMAC. a Borriana

Durant tot el cap de setmana podrem descobrir diverses propostes musicals i d’art contemporani. 

Rigoberta bandini estarà el diumenge al Teatre Payà.

Després de ser un dels pocs festivals que es van poder realitzar el passat any degut a la pandèmia de la COVID-19, aquest cap de setmana torna l’EMAC. A Borriana. 

Podeu pensar que fa molta calor per a estar a febrer, però és que aquest any, l’edició ha sofrit alguns canvis. De febrer que s’havia de celebrar com ja és habitual, a pocs dies de la seua celebració es va haver de traslladar a juny. Una altra de les novetats d’aquesta edició és que per primera vegada, s’ha hagut de pagar per a veure algunes de les actuacions, per tal de poder controlar els aforaments i complir amb totes les mesures de seguretat que hi ha vigents. 

Però deixant de costat tots aquests detalls, aquest cap de setmana podem gaudir de la sisena edició d’un festival amb interessants propostes musicals a nivell nacional i que a més, ens ofereix gaudir de l’art amb quinze propostes que es podran visitar durant els tres dies al CMC La Mercè de Borriana. 

Per els seus tres escenaris, EMAC, AMFITEATRE i EMAC BAR passaran moltes propostes que cal tenir presents. Tant és així, que el diumenge, l’escenari amfiteatre es trasllada al Teatre Payà per tal de guanyar aforament, per a les esperades actuacions de Maria Jaume i Rigoberta Bandini. 

Les entrades per a l’escenari Amfiteatre i el Teatre Payà estan exhaurides, però estigueu atentes a les xarxes socials de l’Emac. perquè si s’allibera alguna entrada de persones que finalment no poden acudir, ho estan compartint. 

A continuació vos detallem la programació: 

DONALLOP

AINA PALMER

CALIFATO 3/4

SOLEDAD VÉLEZ

TMATNB

MARIA JAUME

RIGOBERTA BANDINI

MENTA

TATIANA JAVALOYES

CAPRICORNIO UNO

I també vos deixem la programció de l’EMAC ART