Viva La Vida, el festival que està omplint de música tota Espanya aquest estiu.

Més de 500 concerts, 40 artistes, 40 ciutats i 40 escenaris diferents de juliol a setembre. 

Estem vivint un estiu molt estrany, però la música no podia faltar. Des del mes de juliol, s’està duent a terme el Festival Viva La Vida, un cicle de 500 concerts, duts a terme per 40 artistes i que està passant per 40 ciutats i escenaris diferents. Sota el lema «música pròxima en temps de distanciament», el festival pretén acostar la música a molts racons del país en un estiu tan estrany com aquest.

“En aquesta època de distanciament social, Viva La Vida vol oferir l’oportunitat de sentir la música més a prop que mai, gaudint del bon temps dels mesos de juliol, agost i setembre, en els quals es realitzarà el cicle”, han assenyalat des de l’organització del festival. 

Un projecte coordinat per 2Monkeys produccions i The Music Republic que compta a més amb el suport fonamental de promotors de grans festivals com a Arenal Sound, Sonorama Ribera, Riverland, Caudal, FIB, Cruïlla, Música en Grande, Interestelar de Sevilla, Metrópoli, Granada Sound, Festival de les Arts y Low Festival, agències de management com Taste the Floor, Entrelíneas o Bigstar music, promotores com LastTour o Bring the Noise o espais culturals com el Invernadero.

Per descomptat, aquestes cites seran en llocs singulars i amb totes les mesures d’higiene i seguretat, limitant l’aforament a 800 espectadors. 

AGENDA de concerts


Granada Alive

Viva La Vida Burgos

Republic Alive València

San Fernando Alive Cádiz

Sevilla Alive

Toledo Alive

Viva La Vida Torrelavega