Classe online

Espai per al meu alumnat, on estaran els materials, classes i programació per aquests dies de quarantena.

Hola! Com porteu la quarantena? Tot i que és cansat i potser avorrit quedar-se a casa, com a ciutadans i ciutadanes del món, hem de ser solidaris amb tots i totes. El que estem fent, ajuda a moltíssimes persones, i si tenim un poc de paciència, molt prompte tornarà tot a la normalitat i ens veurem a la classe.

Mentre, les classes les realitzarem de manera online. Cada setmana aniré pujant els materials i continguts que haureu de treballar desde casa, Si teniu algun dubte, em teniu a l’altre costat de la pantalla per ajudar-vos, tan sols heu de posar-vos en contacte fent click ací.

Aquesta primera setmana, recordeu que sols anàvem a classe el dilluns, dimarts i dimecres, per tant pujaré només activitats per a aquests dies. Les classes de dijous i divendres ja sabieu la feina que havieu de fer. La propera setmana, pujaré la feina dels altres dies.

També vos pujaré activitats per a fer en el vostre temps lliure. Al web, ja he pujat algunes iniciatives que s’estan portant a terme i durant aquests dies en posaré més.PROGRAMACIONS

MÚSICA

Per trobar-ho tot heu de fer click a l’enllaç de baix on posa Classes Online Música. Ahi trobareu una carpeta de Google Drive on aniré pujant cada setmana les classes. Tan sols heu d’entrar a la carpeta de la setmana que estem i buscar la carpeta del vostre curs.

Encara que al principi coste un poc, és molt fàcil el funcionament una vegada us acostumeu.

Si entreu des d’un ordinador es pot visualitzar de la manera més òptima.

Vinga, que en res ja estem a l’escola de nou! 🙂

Programació Classe de 1r

Per trobar-ho tot heu de fer click a l’enllaç de baix on posa Classes Online 1r primària. Ahi trobareu una carpeta de Google Drive on aniré pujant cada dia les classes. Tan sols heu d’entrar a la carpeta de la setmana que estem i buscar la carpeta del dia que siga.

Encara que al principi coste un poc, és molt fàcil el funcionament una vegada us acostumeu.

Si entreu des d’un ordinador es pot visualitzar de la manera més òptima.

Vinga, que en res ja estem a l’escola de nou! 🙂

Drets d’autor de la imatge de la portada: https://www.freepik.com/free-photos-vectors/school. School photo created by rawpixel.com