El bullying ha d’acabar #ipunt

bullying
Imatge del vídeo de la campanya “Nada será igual”

Hui, com cada 2 de maig es celebra el Dia contra el Bullying o assetjament escolar. Aquesta és una problemàtica que està present en la nostra societat i que podem observar que està creixent segons demostren les dades.

El bullying no és tan sols violència física, ho són també tots aquells rumors i comentaris dolents que es fan a una persona. La persona a la que van dirigits els comentaris sempre es sent sola, i això no es pot permetre. Per tant, difonem aquesta campanya en la que cada volta que es veja una actitud de bullying contra alguna persona, en qualsevol xarxa social hem de compartir un punt, per a fer entendre a eixa persona que té el nostre punt de recolzament i que no està sola. Que entre tots i totes és possible acabar amb aquesta pràctica.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=83U0JF3lOSQ]

Tots podem acabar amb el bullying. Cadascú hem de posar el nostre granet d’arena. Compartix aquest vídeo. Quanta més difusió fem, a més gent arribarà i més podrem ajudar a la resta de persones. Com diu el lema de la campanya, el bullying ha d’acabar I PUNT.

Hi ha moltes iniciatives per a conscienciar als joves i combatre aquesta pràctica tan dolent i que tant de mal fa a les persones que la pateixen. L’any passat vos parlava de la cançó “Se buscant valientes” i aquest any, com que la música sempre ajuda a difondre missatges, compartisc una cançó del reconegut cantant de música urbana, Arkano.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oVaWlhYcWlA]

Totes i tots fem front al bullying!