El joc dels jerseis – Xmas Edition

Un joc amb temàtica nadalenca per a repassar el valor de les figures rítmiques.

El joc dels jerseis

S’apropa la fi del trimestre i cal repassar tots aquells continguts que hem anat veient al llarg d’estos tres mesos. Aprofitant que l’escola es transforma per a les festes, he creat aquest joc amb temàtica nadalenca per poder repassar un contingut tan important com aquest, les figures musicals i el seu valor.

Ho he treballat amb 3r curs de Primària, però és una activitat amb la que pots jugar amb els curs que més ho necessite. Té diferents nivells.

La manera de jugar és molt fàcil. Consisteix en posar-li a cada parell de cames el jersei que corresponga amb el número de pulsacions que indica al costat de les cames. D’aquesta manera, les cames que tenen un número 1, podrien portar el jersei amb una negra, ja que equival a 1 pulsació.

Com sempre, aquest és un recurs que realitze per al meu alumnat. Si a tu et pot servir, te’l deixe de manera gratuïta fent click a l’enllaç de baix. Gaudeix-lo i, si t’agrada, comparteix amb la gent a qui li puga interessar també i menciona a @lacaixetamusical per a veure com de bé us ho passeu.

Passeu unes bones festes!