Piano Apps

Aprén a tocar el piano amb aquestes Apps per a Android, iOs i versió d’escriptori.

Si estàs ací llegint aquest article és perquè vols aprendre a tocar el piano. Potser no has estudiat mai piano però t’agrada molt la música i vols donar un pas més enllà. O potser necessites millorar un poc l’habilitat amb el piano per a exercicis que has de realitzar a l’institut o la universitat. Potser també tens xiquets o xiquetes menuts i vols que aprenguen les notes i saber on estan. 

Per a aquest casos, és evident que no vas a comprar un piano a casa, però hui en dia, la tecnologia ens ajuda amb algunes apps. 

Cal dir que ninguna d’aquestes supleix a un piano ni farà que aprengues a tocar-lo com cal ni agafar molta habilitat, però almenys, per poder aprendre on estan les notes, els sostinguts i bemolls i veure per damunt el funcionament et poden servir. Si el que vols és aprendre piano d’una manera seriosa, hauries de tindre’n un i experimentar com cal amb l’instrument. 

Això si, per a traure’ns del pas ens fan paper aquestes apps.

1- Piano Virtual


Aquesta app la trobem en la tenda de Google per a Android. Pots descarregar-la fent click ací

2- Session Town


Aquesta és molt interessant, ja que de manera gratuita i online, tens al teu ordinador un piano que podrán tocar amb el teu teclat i pots canviar i afegir diferents sons predeterminats. Pots descarregar-la fent click ací

3- Garage Band


Si tens iOS o MacOS aquesta és la millor opció. Un complet programa de creació, gravació i edición musical, on una de les seues infinites opcions, n’és un teclat de piano.  Pots descarregar-la fent click ací

Gaudeix molt amb aquestes apps i passa una molt bona estona. Espere haver-te ajudat amb aquestes ferramentes. 

*També afegir que aquestes apps són de creadors externs i no tenen res a veure amb el meu web, jo sols he fet la tria. En el moment de redactar aquest article, han sigut gratuïtes i no presentaven problemes. Des de La Caixeta Musical no ens fem responsables dels canvis que puguen sofrir.