Escolta l’estrena del nou single i videoclip de Filibert, “Ni una més”. Un cant per combatre la violència de gènere.

PORTADA.jpg

Hui estrenem al blog el nou videoclip  de Filibert, “Ni una més”. Aquesta composició és un cant per a combatre la violència de gènere. Amb missatges com “Ja és hora d’alçar les mans i lluitar per la igualtat” o “Si tothom ara ens unim podrem guanyar”, es vol crear consciència per a mobilitzar a la societat en un tema tan important com aquest i que tantes víctimes s’està cobrant.

Filibert García, és un jove Vila-realenc però resident a Madrid. Aquest estiu ha finalitzat els estudis de Grau Professional de música amb l’especialitat de saxòfon i actualment està cursant el Doble Grau en Filosofia i Història i Ciències de la Música i Tecnologia Musical en la Universitat Autònoma de Madrid.

Aquesta cançó ha estat enregistrada a “WZ Estudi” de Borriol (Castelló),  a càrrec de Sam Ferrer. La lletra i la música han estat escrites per Filibert García, així com la interpretació de la veu i el piano. A la guitarra, violí i segona veu, l’acompanya Míriam Julià.

Aquesta cançó és molt recomanable per poder treballar-la a les escoles i instituts i així donar visibilitat, a través de la música, d’un problema de la societat actual i també poder crear consciència als i les adolescents que també veuen notícies tristes sobre aquest tema a diari.

[wpvideo SvR9oYO8]

Recorda seguir-nos a les nostres xarxes socials: Facebook , Instagram i Twitter i compartir, si t’ha agradat, per a que més gent es puga assabentar.