Mashup amb l’evolució de les nadales des del 1744 fins al 2020

Peter Hollens fa un genial treball de recerca, gravació i muntatge amb l’evolució de les nadales. 

Peter Hollens

Hui és el dia de Nadal. En moltes cases de tot el món es canten nadales i cançons tradicionals per a aquestes dates. Algunes d’aquestes cançons son diferents en cadascun dels pobles i ciutats d’arreu del món però en tots els llocs tenen una història i una evolució. 

En aquest vídeo, Peter Hollens fa un treball de recerca, gravació i muntatge excepcional, on realitza un viatge per les nadales des de l’any 1744 fins a l’actualitat, mostrant la seua evolució. 

Peter Hollens és un emprenedor, educador dels Estats Units i més conegut com un artista vocal de formació clàssica que s’especialitza en música a capella en Youtube i Facebook. Amb més de 5 milions de seguidors i subscriptors en el seu contingut i més de mil milions de visites totals des de 2011. Hollens va ser membre fundador del consell assessor de creadors de YouTube i assessora a moltes empreses, incloses Patreon, Loudr i Tubular. Hollens ha col·laborat i actuat amb molts artistes destacats, inclosos David Archuleta, Brian Wilson, Jason Mraz, Hunter Hayes, Gladys Knight, Lindsey Stirling, George Watsky, Jackie Evancho i ThePianoGuys.

Ha llançat més de 160 senzills digitals i continua llançant nova música cada dues setmanes.

Al desembre de 2017, Hollens va llançar la seua plataforma d’educació digital, Creator Education. Una sòlida sèrie de vídeos educatius en línia que ensenya als aspirants a creadors les habilitats i estratègies empresarials clau necessàries per a viure la seua passió en l’era digital. El primer curs d’Hollens, Com guanyar-se la vida en línia, té més de 1000 estudiants i també s’imparteix en universitats estatunidenques.

En aquest vídeo podeu veure el resultat

Recordeu compartir a les xarxes si us ha agradat per a que més gent ho puga gaudir. 

Bones Festes!