Música en contra del bullying

El Langui ha col·laborat recentment en l’elaboració de la cançó “El rap del valiente”.  A través de la música, en aquest cas un rap, i qualsevol disciplina artística es pot ajudar als xiquets i adolescents a expressar tot allò que senten.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=T_QZi2Syrd8&w=560&h=315]
La cançó tracta de crear consciència per a que tots els observadors d’algún tipus d’assetjament, popularment conegut com a bullying,  es convertixquen en “valents” i es posicionen del costat del dèbil, per a poder combatre l’entorn dolent que envolta aquesta situació.
Estem parlant d’un tema molt seriós, i és que segons les dades d’UNICEF, un 10,7% dels estudiants entre 11 i 18 anys afirmen haver sofrit assetjament escolar. A través de campanyes com aquesta, esperem que la xifra puga descendir notablement fins a combatre-ho totalment.

És molt interessant que es mostren aquest tipus de cançons a l’aula, ja que d’aquesta manera es pot parlar i debatre amb els xiquets i adolescents sobre aquests temes tant importants.

Cal recordar que des del passat més d’octubre hi ha un telèfon en contra de l’assetjament escolar.  900 018 018 . Funciona les 24 hores del dia, no deixa rastre en la factura i es gratuït.