Agenda del cap de setmana. Del 16 al 18 de setembre de 2016

agendasetembre1agendasetembre2

La caixeta musical t’informa de les activitats musicals on pot acudir tota la família per a aquest cap de semana.

DIVENDRES 16 DE SETEMBRE DE 2016

El divendres a partir de les 20:15h i dins de la programació del Festival MIM de Sueca, està programat l’espectacle Biblioteca de ruidos y sonidos. És una instal·lació. Quan entreu a la Biblioteca de ruidos y sonidos, viureu una experiència amb el món dels sons i la seva relació amb cada un de nosaltres. Es tracta d’una biblioteca octogonal on, guiats en directe pel percussionista Enric Monfort, es produirà una metàfora del nostre cervell, del sistema que ens relaciona amb el món sonor que ens envolta. És un espectacle adreçat per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys.

 

DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2016

El dissabte 17 a les 11:00 hores, “Jazzeando con bebés”. És un concert interactiu per a xiquetes i xiquets menors de 4 anys i acompanyats de les seues mares i pares. El col·lectiu Sedajazz va idear aquesta activitat fa uns anys per a poder apropar als més menuts que encara no tenen un bagatge musical ritmes musicals diversos com ara el jazz, swing, reggae, salsa o bossa nova. Es podrà gaudir al Centre cultural Palau de Vivel de la Vall d’Uixó.

 

DIUMENGE 18 DE SETEMBRE DE 2016

A les 12:00 hores i al Templet del Parc Ribalta de Castelló de la Plana, es podrà gaudir de l’actuació de la banda de música Societat Musical Santa Cecília de Vilanova d’Alcolea, dins del cicle de concerts matinals.

També el diumenge però a les 18:00 hores, en el Foodie Fest d’Almassora tocaran Las Auténticas. Un grup castellonenc que es caracteritza per la joventut de les seues components. Es podrà gaudir del concert a la vegada que es degusta la gastronomia dels food trucks. Què millor per a disfrutar de la vesprada del diumenge?

Més tard, a les 19:30h , a la Sala Iturbi del Palau de la música de València, concert de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV