AGENDA DEL CAP DE SETMANA. DEL 7 AL 12 D’OCTUBRE DE 2016

DISSABTE 8

Aquest cap de setmana ve molt carregat de música i es que dissabte, durant tot el dia i al Parc Rafalafena de Castelló de la Plana, es celebrarà una nova edició del FeCStival. Un festival que aquesta edició vol donar a conèixer el talent dels músics locals més enllà de la ciutat de Castelló. Grups com Sexy Zebras, The unfinished sympathy o Nadia Sheikh (veure la seua entrevista a La caixeta musical) posaran la seua música a l’escenari CLIO, mentre es gaudix de la gastronomia dels foodtrucks.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SAbYE4TwmJY]

Però aquest festival no s’oblida dels més menuts, i en aquesta edició, a banda de deixar entrar gratis als menuts fins a 12 anys, també han preparat moltíssims concerts i activitats per a ells. Ací vos dixem la programació del FeCStival KIDS.

A les 12:00 h, a les tres capitals de província es celebrarà una entrada de bandes de música des de la rodalia fins al centre.

València: Plaça de la Mare de Déu

Castelló: Plaça Major

Alacant: Plaça de l’Ajuntament

També el dissabte a les 19:30 h, concert de l’Orquestra de València i la Banda Municipal de València al Palau de la Música de València.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=46MJY_txGIE]

DIUMENGE 9

A les 11:30, i després de la desfilada de les Tres Cultures (Aljama, Moros d’Alqueria i Germandat dels Cavallers de la Conquesta, a la Plaça Major de Castelló, concert de la Banda Municipal de Castelló amb les Tres Cultures.

A les 17:00, entrada de Moros i Cristians a la ciutat de València. Una oportunitat on veure de prop a les bandes interpretant les espectaculars marxes mores i cristianes.

A les 19:00 h, concert de Raimon al Teatre Principal de Castelló.

DIMECRES 12

El dia 12, la Jove Orquestra Simfònica de Castelló (JOSC) oferirà un concert a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, sota la batuta del director Pablo Marqués Mestre i acompanyats de la soprano Belén Roig.