AGENDA MUSICAL DEL CAP DE SETMANA. DEL 14 AL 16 D’OCTUBRE DE 2016

captura-de-pantalla-2016-09-19-a-las-10-48-14

Aquest cap de setmana Castelló es convertirà en la capital cultural del Mediterrani, i és que durant tot el cap de setmana es realitzarà la Mostra Castelló, festival d’arts escèniques. Més de 120 actuacions de diversa índole ompliran els carrers de la capital de província, promocionant el contacte directe entre ciutadans i músics.
Entre moltes altres, destaquen les actuacions de Luis Prado que recentment ha tret el seu disc en solitari “Mis terrores favoritos”. Serà hui divendres, a partir de les 19:00 h en la Plaça de la Pescateria. Després de més de 15 anys actuant amb Señor Mostaza i col·laborant amb diversos grups del panorama musical nacional com per exemple M-clan, hui podrem gaudir de la seua música a Castelló.

foto-salto-pagagnini-fer-thomas-jorge-edu-web

Però el plat fort de la Mostra arribarà demà, a les 20:00 a la Plaça Major de Castelló. Pagagnini, de la compañía Yllana , creat i dirigit per el reconegut violinista Ara Malikian. Un espectacle 100% recomanable i és que fusiona la música clàssica amb altres estils musicals. 4 virtuosos del violí són els encarregats de dur a terme aquest espectacle en clau d’humor. En aquest cas serán Thomas Potiron (substituint a Ara Malikian), Eduardo Ortega, Gueorgui Fourdnajev i Fernando Clemente. Tots ells reconeguts per la seua qualitat artística.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PY46UmvWfMA]

Podeu trobar tota la programació de la Mostra fent click ací.

També el dissabte, a les 19:30 h, al Palau de la Música de València hi ha un espectacle musical titulat Games&Symphonies. Més de 100 músics interpretaran les bandes sonores del videojocs més coneguts. Vos adjunte un vídeo per a que pugueu veure un avanç.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SEYpm4V6CLc]