Hui comença el Festival de les Arts Lite

El recinte Marina Sur de València obrirà les seues portes per a celebrar aquesta edició “lite”.  

| Festival de les Arts

El Festival de les Arts obrirà les seues portes hui, això si, amb una renovada versió “lite” per tal de poder complir amb totes les mesures de seguretat degut a la pandèmia de la Covid-19. 

Era en plena pandèmia de la Covid-19 quan el festival anunciava un aplaçament de dates per al festival, sent optimistes i pensant que els dies 2 i 3 d’octubre es podria celebrar en condicions normals l’edició. Lluny de ser així, aquest estiu es van veure obligats a suspendre aquesta edició i emplaçar al públic a l’edició del Festival de les Arts 2021 per als dies 4 i 5 de juny al lloc habitual, la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. 

Comunicat oficial que va fer el Festival de les Arts

Amb un cartell amb artistes com Leiva, Viva Suecia, Carlos Sadness, John Newman, La La Love You o Arnau Griso entre molts altres, el festival va decidir obrir una enquesta per triar els nous artistes del proper any, ja que possiblement no es puguen mantindre tots els noms del cartell. 

La sorpresa va ser quan el Festival de les Arts anunciava una edició per a aquest any, reduïda, en un nou recinte i complint totes les mesures d’higiene i seguretat. D’aquesta manera, la música seguia en peu. Inicialment el cartell el formaven Amaral, La Habitación Roja i un dels grups que més ganes té la gent de veure en directe (en part, gràcies a Amaia), La La Love You. Es nota que la gent té ganes de festival i música en directe, ja que en tan sols 6 hores es van esgotar totes les entrades. Lamentablement i per problemes de salut del grup, ahir mateix, el festival anunciava que hui no podran estar actuant La La Love You, substituint el seu concert per Badlands, una banda nacional de country i folk. 

Ara, tan sols queda gaudir d’aquesta edició i esperar a la del 2021 que esperem que es puga realitzar de la manera que totes i tots coneixem.