V Cantata Escolar de Vila-real, “Les emocions”

El Seminari de Mestres de Música de Vila-real, organitza per 5a edició la cantata el proper dimecres 31 de maig a les 12:00 hores.

El proper dimecres 31 de maig de 2023 a les 12:00 hores es celebrarà a l’escalinata de l’Ermitori de la Verge de Gràcia de Vila-real, la cinquena edició de la Cantata Escolar de Vila-real, anomenada “Les emocions”. 

Aquesta cinquena edició congregarà a vora 300 alumnes de 5è de Primària, acompanyats musicalment pels mestres que conformen el Seminari de Mestres de Musica de Vila-real i la col·laboració de l’IES l’Alcalatén de l’Alcora. 

Aquest projecte és una iniciativa del Seminari de Mestres de Música de Vila-real. La música i lletra de les cançons que formen la cantata d’aquest any, han estat composades per la mestra de música de Vila-real, Susanna Marín. La instrumentació ha estat realitzada pel reconegut compositor local, Rafael Beltrán.

La jornada per a l’alumnat estarà formada per un matí de convivència, esmorzar de germanor i un assaig previ a la cantata amb la música en directe. 

Les escoles participants en aquesta edició son: Bisbe Pont, Botànic Calduch, Cervantes, Concepción Arenal, José Soriano, Pascual Nácher, Pintor Gimeno Barón, Pius XII de Vila-real i la col·laboració de l’IES l’Alcalatén d’Alcora.

És una proposta molt interessant tant per a l’alumnat com per al públic que ho pugueu gaudir.