Crònica de M-Clan al cicle Mar de Sons.

Coneix tots els detalls i tota la programació d’aquests concerts al Club Nàutic de Castelló. 

Escenari de Mar de sons minuts abans del concert | Foto: David Cubedo

Divendres passat vaig assistir al cicle de concerts  Mar de Sons, realitzat a l’esplanada del Club Nàutic de Castelló. Tocaven en un format de duo acústic els coneguts i consolidats M-Clan. Una oportunitat única de veure als murcians en un concert acústic, on les guitarres de Ruipérez i la inconfusible veu de Tarque auguraven una gran vetlada. 

Així va ser, després de deu minuts de cortesia, pujaven al gran escenari que s’ha preparat per al cicle de concerts, recordant els grans escenaris dels festivals d’estiu i del qual fa uns mesos no podíem imaginar que veuríem durant tot l’estiu en cap ciutat de tot el territori nacional. 

Van començar amb “Filosofia barata” i van succeir molts èxits com “Quédate a dormir”, “Souvenir”, “Llamando a la Tierra”, “Miedo” i tampoc van faltar “Maggie” i la més que coneguda i esperada “Carolina”. El públic va estar més que entregat des del minut 1 i és que, es trobava a faltar la música en directe. Tarque ho va posar fàcil animant al públic des de l’escenari sempre tractant que tots estigueren asseguts i amb la mascareta posada, per descomptat. Guitarra, pandereta, caixò flamenc i el saber fer de Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez van fer la resta. 

Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez a l’escenari | Foto: David Cubedo

ORGANITZACIÓ


L’organització del cicle de concerts va ser de 10. Es va demostrar que la cultura és segura i que posant tots de la nostra part podem ajudar al fet que continue havent-hi cultura, ajudant a un sector molt perjudicat en aquests temps i que posa tot de la seua part perquè el públic acudisca amb totes les mesures d’higiene i seguretat als concerts. 

A l’arribada ens van informar de totes les mesures de seguretat i de totes les normes del recinte. Passem el control d’accés amb la comprovació de l’entrada i DNI i un segon control on ens vam posar gel hidroalcoholic. Ja dins del recinte, unes persones de l’organització ens van acomodar al seient que teníem assignat. 

Cadires mantenint la distància als costats i davant i darrere, mascaretes posades, gel per tot el recinte, distància de seguretat per a demanar en barra o en el lloc de menjar. Tot un detall tindre un dels llocs de menjar que està present en moltíssims festivals, per a transportar-nos a aqueixos festivals als quals estem acostumats a assistir cada estiu. Per a abandonar el recinte, tots asseguts i van desallotjar fila per fila mantenint la distància. 

Zona de menjar i beguda | Foto: David Cubedo

PROGRAMACIÓ “MAR DE SONS”


El cicle de concerts de Mar de Sons ha programat més concerts per a aquest mes d’agost, fent “sold out” en algunes de les actuacions. Aquesta és la programació del cicle que es duu a terme en el Club Nàutic de Castelló. 

  • 30 de julio – Nil Moliner
  • 31 de julio – M Clan
  • 5 de agosto – Los Secretos
  • 8 de agosto – Lola Índigo
  • 12 de agosto – David Bisbal
  • 24 de agosto – Pablo López
  • 17 de agosto – Miguel Poveda

Recorda compartir i seguir-nos a Instagram i Facebook per a no perdre’t els nous continguts de La Caixeta Musical.