En casa, el musical

21 de les millors veus dels musicals s’uneixen en un mateix vídeo i projecte

Musical El Rey León | Foto: Facebook El Rey León, el musical.

Aquests dies de confinament han donat per a molt. Com totes i tots sabem, el sector cultural és un dels més afectats per la pandèmia, ja que per les seues característiques, impliquen sempre congregacions de grans quantitats de gent. És per això que encara tardarem a poder veure com abans les sales de concerts i els teatres plens. Però com també sabem, els i les artistes són persones amb una gran capacitat d’adaptació i per això, han afrontat una dificultat de la millor manera que s’ha pogut, creant art a través de les xarxes. Això si, no ens oblidem que és un treball i que, tot i que de manera gratuïta s’han creat moltíssimes propostes aquests dies, només es puga, és de justícia que totes les persones que han tingut una quarantena més agradable gràcies a aquestes propostes, tornen els seu suport als artistes anant a concerts en directe, a musicals, teatres, etc…

Un d’aquests projectes és “En casa, el musical”. Una proposta de gran qualitat on 21 de les millors veus dels musicals del nostre país s’han unit per a fer un vídeo recopilatori amb cançons dels diversos musicals que representen i també unes xarrades amb aquests artistes a través d’Instagram Live i que han deixat guardades per a que es puguen seguir veient. El compte d’Instagram on poder veure-ho tot és: instagram.com/encasaelmusical

Videoconfinados. En Casa, el musical.

Una interessant proposta ja que podem conèixer de primera mà a els i les artistes que formen part de les veus, música i cos de ball dels musicals. 

El projecte ha estat ideat per Lydia Fairén, Sylvia Parejo i Laura Enrech i participen Clara Altarriba (Mamma Mia!), Oriol Anglada (West Side Story), Javier Ariano (West Side Story), Roger Berruezo (Ghost el Musical), Albert Bolea (A Chorus Line), Fela Domínguez (El Rey León), Íñigo Etayo (Anastasia), Lydia Fairén (La Llamada), Dídac Flores (El Rey León), Marc Flynn (Anastasia), Enric Marimón (A Chorus Line), Raúl Martín (La Jaula de las Locas), Elisabet Molet (Ghost el Musical), Sylvia Parejo (La Tienda de los Horrores), Lucrecia Petraglia (A Chorus Line), Manu Pilas (Los Miserables), Rosa Planchart (Anastasia), Diego Rey (Billy Elliot), Diana Roig (La Tienda de los Horrores), Ana San Martín (El Médico) i Judith Tobella (El Médico).

Les cançons que apareixen al vídeo son aquestes: 

Siento Que Seymour (La Tienda de los Horrores) · Hoy Partiré (El Médico) · Nuestro Hogar (El Rey León) · One (A Chorus Line) · Brillar (Billy Elliot) · Viaje Al Pasado (Anastasia) · Hoy Aquí (Ghost) · Soy Lo Que Soy (La Jaula de las Locas) · En Algún Lugar (West Side Story)

T’agraden els musicals? T’ha agradat aquest projecte?