Quadern virtual de vacances

Quadern virtual amb contingut musical per a totes les edats

Com cada any, a l’arribada de l’estiu, teniu disponible el quadern virtual de vacances. Tot i que aquest estiu serà diferent, en aquest apartat trobaràs jocs, playlists, tallers, activitats, partitures i molt més per a que gaudixques de la música aquest estiu. També donarem cobertura de diversos festivals i concerts. Tot i que aquest any quasi tots els festivals han cancel·lat de manera presencial les seues edicions, hi ha d’altres que han adaptat el format. La pàgina s’actualitzarà durant l’estiu amb nou contingut. No deixes de visitar-la!


PARTITURES PER A FLAUTA, PIANO I BOOMWHACKERS


En aquesta imatge pots trobar la posició de cadascuna de les notes de la flauta que hem treballat a classe.

notes flauta

YA NO QUIERO NA – LOLA ÍNDIGO

DANCE MONKEY – TONES AND I

SOMRIUREM – TXARANGO

RITMO – BLACK EYED PEAS & J BALVIN


CREA LA TEUA CANÇÓ


INCREDIBOX

Amb Incredibox pots crear la teua pòrpia música. És molt fàcil. És una ferramenta creada per l’artista francés de Beatbox, The Incredible Polo.

Tot i que està en anglés, és molt fàcil d’utilitzar. Sobre l’escenari van apareixent diversos personatges animats. L’usuari ha d’anar arrastrant a sobre d’ells els efectes que vulga incorporar. Els efectes estan distribuits en 4 categories: Effects (efectes), Beats (ritmes), Melodies (Melodies) i Voices (veus). Es poden tenir sonant 7 elements a la vegada. Cada so te el seu propi color i la seua pròpia icona.

Una vegada creada la cançó, es poden  enregistrar fins a 3 minuts de durada. Una vegada enregistrada la composició, es pot tornar a escoltar i  compartir per Facebook, Twitter o per correu electrònic, amb una URL que genera el programa.

Pots accedir a l’article amb detall i a l’aplicació fent CLICK ACÍ


SONG MAKER

Aquest programa online ens permet crear una melodia amb quadradets de colors i afegir-li un acompanyament rítmic. A banda, permet controlar el tempo, les escales, els modes, etc… Molt prompte inclouré ací un tutorial per a poder crear una cançó de Billie Eilish. Accedeix al programa fent CLICK ACÍ

Durant l’estiu aniré pujant més APPS per a totes les edats a l’apartat APPS del web. Accedeix fent CLICK ACÍ

KANDINSKY

Aquest programa online, va destinat als més menuts de la casa. Es tracta de crear música a través de la pintura. Té un funcionament molt fàcil i intuïtiu. Tan sols s’ha d’anar dibuixant, tenint en compte la paleta de colors i finalment donar-li al botó de play per escoltar allò que s’ha dibuixat. Si es dibuixa un cercle, el programa dibuixa automàticament una cara. Molt prompte parlaré de manera més extensa en un article a l’apartat APPS del web. Click ací per accedir.

CONCERTS COMPLETS EN DIRECTE


En aquest apartat pose al teu abast diversos concerts complets en directe. Quasi tots són actuacions en grans festivals i pots elegir diversos estils musicals. Pop, rock, música electrònica, música en anglés, castellà o català, etc… Durant l’estiu actualitzaré l’apartat amb més concerts i festivals.

The Killers – Live in Glasgow

The 1975 – Pohoda Festival 2019

Ed Sheeran – Magic Radio

Jess Glynne – Arenal Sound 2018

El Kanka – Arenal Sound 2018

Txarango – Abaraka 2018 

Aitana – Play Tour

Tiësto – Tomorrowland 2019


CONSTRUEIX EL TEU PROPI INSTRUMENT MUSICAL


Com ja sabeu, amb materials de reciclatge podem crear els nostres insturments musicals. Ací vos deixe unes idees, però podeu crear els vostres amb la vostra imaginació i creativitat. Si voleu que els publiquem, envieu una foto i la info de l’instrument a l’apartat de CONTACTE del nostre web.

https://youtu.be/XSQ-fRTtbaA


FESTIVALS


L’estiu és temps de gaudir de la música en directe. Aquest any serà diferent, ja que les circumstàncies no permetran la celebració de molts festivals. Però de tota manera, a les xarxes socials del web, compartiré moments i actuacions dels anys anteriors.

Tot i no celebrar-se les edicions presencials dels festivals, alguns ja han confirmat edició online per a aquest any. A l’apartat agenda del web informaré de totes les novetats,

Mentre això arriba, vos deixe la crònica del Festival Arenal Sound que vaig realitzar l’any passat. ACCEDEIX FENT CLICK ACÍ


ESCOLTA LA PLAYLIST DE L’ESCOLA 19/20


Cada any, realitze una playlist amb el meu alumnat, on totes les cançons estan seleccionades per ells i elles. Ací podeu escoltar la selecció musical que han preparat aquest curs.

I recordeu, que a l’apartat PLAYLISTS del web, podeu trobar-ne més i durant l’estiu en pujaré més també. CLICK ACÍ


ENTREVISTES


Aprofita l’estiu per a llegir algunes de les entrevistes que he realitzat aquest any al web.

Pots llegir-les totes a l’apartat ENTREVISTES