Halloween i Tots Sants

halloween-for-kids-006

S’acosta el final del mes d’octubre, i amb ell, Halloween (31 d’octubre) i Tots Sants (1 de novembre). Per a la celebració de Halloween hi ha moltíssimes cançons que podem utilitzar per a cantar en classe. Algunes d’elles agafen la melodia d’algunes cançons molt conegudes per els més menuts. Ací et dixe una selecció de les més interessants:

Però no ens podem oblidar de les nostres tradicions, i per tant, també hi podem utilitzar cançons per al dia de Tots Sants, dia d’encendre ciris i fer panellets. Per una banda tenim aquesta cançó popular:

pertotssants

I també el llibre “La María no té por”, extret d’una cançó del cantautor de cançons infantils Dani Miquel. En aquest llibre apareixen una bona part dels personatges tradicionals valencians que feien por als més menuts de la casa. Personatges com  l’home del sac, donyets o l’home dels nassos.

El llibre, publicat per Andana Editorial, ha guanyat el premi de la crítica dels escriptors valencians al millor llibre infantil. Ací vos dixe la cançó de Dani Miquel amb la que està inspirat el llibre.