La Banda Jove de la UM La Lira i VerdCel, presenten el CD “Sol d’hivern” amb un concert.

Aquesta vesprada, l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real, ha acollit el concert de presentació del CD “Sol d’hivern”, enregistrat conjuntament per VerCel, la Banda Jove de la Unió Musical La Lira de Vila-real i el Cor Infantil de la UM La Lira de Vila-real.

IMG_3834
Final del concert | Foto: David Cubedo

El concert era a favor de l’Associació de Voluntariat d’Acolliment Familiar (AVAF) i calia col·laborar per una causa. L’auditori ha cobert una mitja entrada aproximadament i el públic ha gaudit de les actuacions musicals i de l’humor que el mestre de cerimònies, Fanfi, ha portat a la vesprada musical.

IMG_3818
Fanfi | Foto: David Cubedo

El CD “Sol d’hivern. Cançons populars i d’esperança” s’ha enregistrat per a commemorar els 90 anys de la Cavalcada de Reis a Vila-real, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana. Aquest treball conjunt, està format per 4 cançons, que han interpretat a l’escenari de l’Auditori durant la segona part del concert VerdCel, la Banda Jove de la UM La Lira, i una xicoteta representació del cor. Per ordre d’interpretació els assistents hem pogut escoltar La Panderola, Reis, Homenatge a Teresa i el tradicional i conegut Tirorí.

La primera part del concert, l’ha encetada VerdCel. El grup multidisciplinari alcoià però amb base a Barcelona, ha presentat el seu últim treball, d’aquest 2017, “De plantes, talaies i cims (i una aroma)”. Una gran qualitat amb la música i el so que ens han proporcionat. Començant per “Optimistic” on ens han explicat que ser optimista es no ser ingenu, sinó amb treball aconseguir les coses han continuat desgranant tots els temes del disc, on el públic ha estat participatiu fins i tot al final acompanyant al grup mentre sonaven algunes pinzellades de rumba.

IMG_3817
VerdCel | Foto: David Cubedo

Si voleu aconseguir el CD “Sol d’hivern” (donatiu de 5€), ho podeu fer contactant amb la Joventut Antoniana de Vila-real, ja que tots els beneficis seran destinats a la seua tasca social.