Serrat versiona “Mediterráneo”. Un homenatge als refugiats que han perdut la vida al nostre mar. #VolemAcollir

Aquest mateix matí, el cantautor Joan Manuel Serrat ha presentat en primícia al programa “El suplement” de Catalunya Ràdio, la nova versió de la més que coneguda cançó “Mediterráneo”.

En aquesta ocasió i sota el hashtag #VolemAcollir, aquesta cançó vol ser un homenatge als refugiats, després de conèixer que més de 5.000 persones van perdre la vida durant el passat any 2016 en aigües del Mediterrani, mentre intentaven arribar fins a Europa per a millorar la seua qualitat de vida.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HMM0PCYWobw]

La cançó ha estat enregistrada junt a molts artistes que han volgut col·laborar, com ara  Judit Neddermann, Sidonie, Manolo Garcia, Ismael Serrano, Gemma Humet, Gossos, Els Amics de les Arts, Jofre Bardagí, Antonio Orozco, Pablo López, Joana Serrat, Shuarma, Elèctrica Dharma, Santi Balmes, Marina Rossell, Estopa, Manu Guix i Feras Almalat.

Amb aquesta cançó es vol donar a conèixer també el multitudinari concert per les persones refugiades que tindrà lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona l’11 de febrer i que en parlarem ací a La Caixeta Musical.

Hem de recordar la sort que tenim de viure on vivim i no oblidar-nos que en moltes altres parts del món, hi ha guerres i els xiquets i xiquetes no poden anar a l’escola i ni tan sols menjar o beure de la mateixa manera que nosaltres ho podem fer.