Vetusta Morla llança el tema benèfic “Los abrazos prohibidos”

Una cançó que suposa un homenatge a tots i totes les professionals de la Sanitat Pública

Un homenatge a la Sanitat Pública

El passat divendres Vetusta Morla, publicant amb el seu segell Pequeño Salto Mortal,  va traure a la llum el seu nou single “Los abrazos prohibidos”. Una cançó que han composat, enregistrat i produït durant el confinament i que serveix per a retre homenatge als i les professionals de la Sanitat Pública per tota la feina que estan ara i per la que fan en el seu dia a dia sempre. 

Tal i com explica el grup, tots els beneficis econòmics que genere, tant editorials com discogràfics, seran donats a perpetuïtat al Consell Superior de Investigacions Científiques (CSIC), per a contribuir en la investigació sobre el coronavirus SARS-CoV-2 que ha causat la pandèmia de l’enfermetat Covid-19. 

Aquesta cançó està inspirada en el poema col·lectiu en suport a la Sanitat Pública “El vals de los salvavides” que es va completar a partir dels versos de Benjamín Prado i Elvira Sastre. Però aquesta cançó no sols està interpretada per Vetusta Morla. Hi ha una grandíssima col·laboració d’artistes que el grup ha aconseguit unir.  Carlos Raya, Alice Wonder, Andrés Suárez, Carlotta Cosials (Hinds), Christina Rosenvinge, Dani Martín, Depedro, Eva Amaral (Amaral), Ismael Serrano, Iván Ferreiro, Joaquín Sabina, Kase.O, Leiva, Luz Casal, Maika Makovski, Marwan, Nacho Vegas, Nina de Juan (Morgan), Rozalén, Santi Balmes (Love Of Lesbian) i Xoel López.