La caixeta s’obri al món

Si estas llegint aquestes línies, vol dir que has tingut la curiositat d’entrar al blog. Per tant gràcies i espere que siga la primera de moltes.

Per començar, m’agradaria que conegues més a fons la caixeta musical. Aquest blog està creat per un mestre interí d’Educació  Musical a Primària. El meu nom és David Cubedo, sóc de la província de Castelló  i a banda de ser mestre, també sóc músic des que tenia 7 anys. Sempre m’ha agradat tot  alló relacionat amb la música i sóc consumidor tant de música en directe com d’enregistrada des de molt jove. Com que la música m’ha donat tantes satisfaccions personals, vaig decidir dedicar-me a la docència, per tal de poder transmetre tots aquestos sentiments als xiquets i xiquetes i que puguen descobrir tot el que ens proporciona.

caixa

Per què crear un blog? 

Molt fàcil. Jo pense que en l’educació juguen un paper important les xiquetes i xiquets, el docent i les famílies. Per tant aquest blog és una manera de poder connectar tot allò que es fa a l’escola o que pot resultar interessant per a l’alumnat amb les famílies.

En aquest blog podràs trobar articles d’opinió, recursos musicals  que em pareixen interessants o un apartat d’agenda on podràs encontrar activitats musicals interessants per a poder acudir amb la família.

La pressa no és una bona companya…

Per tant, com que de pressa i corrent no surten bé les coses, poc a poc aniré escrivint al bloc, compartint recursos i actualitzant de manera mensual l’agenda.

 

Puc participar?

I tant que sí. Totes les entrades tenen la possibilitat de poder deixar un comentari, i fer així més enriquidor aquest blog. Sempre des de l’educació i el respecte podrem extraure idees molt positives.

No t’entretinc més i et deixe que et familiaritzes amb el blog, i si t’agrada, no dubtes en compartir-lo a les xarxes socials per a que més gent es puga assabentar.

 

Salutacions!!