Cançó “Verte libre otra vez”, de Imusicar, per al Dia de la Pau 2018

image1

El 30 de gener es celebrarà el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. Aquest any he col·laborat amb el Projecte #VerteLibreOtraVez de Imusicar, traduïnt al català la cançó que des del col·lectiu han creat. D’aquesta manera la cançó, a banda de treballar-se en tota Espanya, també pot arribar ací a la Comunitat Valenciana, Catalunya i Balears.

La cançó “Verte libre otra vez”, així com la traducció, “Veure’t lliure un altre cop”, tracta sobre la realitat dels refugiats. És un cant d’esperança i desig per a que tothom puga recuperar la seua vida i llibertat. La cançó tracta de fer visible la situació i ajudar amb tot el possible. I és que la música sempre uneix persones i fa arribar missatges tant importants com aquest, a través dels seus versos, a tota la societat.

ong

Al projecte ens hem sumat més de 110 escoles de tot el país i compta amb el suport de reconegudes organitzacions com Unicef, Acnur o Save the Chirldren.

A continuació deixe la cançó amb lletra cantada, la versió de karaoke per poder cantar-la i també amb pictogrames per a ser accessibles a tot l’alumnat.

I a tu, t’agrada la iniciativa? Si vols comentar qualsevol cosa, ho pots fer als comentaris!