Estrena del canal de YouTube

En aquest canal podràs trobar moltes activitats musicals i continguts que prepare per al meu alumnat de manera gratuïta.

Estic d’estrena al web. 

Aprofitant que aquests dies es fa més necessària la comunicació a través de les xarxes i en l’educació, les classes estan realitzant-se de manera virtual, obric el canal de YouTube de La Caixeta Musical creat per al meu alumnat però també per a compartir amb tots vosaltres tot aquest material que realitze a les meues classes. 

Què hi haurà en aquest canal? 

Partitures interactives creades per a reforçar el contingut que veiem a classe. Es poden treballar amb flauta, melòdica, piano i les notes tenen els colors per a poder treballar-les amb boomwhackers també. 


Musicogrames per a treballar amb diferents nivells. 

I també hi haurà ritmes, dictats rítmics i molt més contingut que poc a poc anirà completant el canal. 

Si t’agrada la música, eres mestre/a de música, ets estudiant de qualsevol nivell (primària, ESO, Batxillerat…). SUBSCRIU-TE per a poder enterar-te de totes les novetats que aniran apareixent al canal. 

I recorda compartir per a que més gent es puga assabentar. Jo ho compartisc amb tots vosaltres, feu el mateix amb la resta de persones i així crearem una xarxa de música d’allò més interessant. GRÀCIES!